Sivuston rakentaminen on aloitettu

Muutaman vuoden ajan opetuksen ohessa on tullut tehtyä videoita tukemaan yläkoulussa lähinnä matematiikan opetusta ja videot ovat olleet avoimesti katsottavissa Youtubessa. Marraskuun 2017 aikana kehittyi ajatukset siihen suuntaan, että pitäisi toteuttaa videoita myös fysiikan ja kemian tunteja tukemaan. Samalla piti valita missä muodossa muun opetuksen sitoisi videoiden ympärille. Matematiikan videot ja niihin liittyvä sisältö on ollut oman koulun Office 365-systeemissä tarjolla oppilaille, mutta kirjautumisen ja muutenkin OneNoten hieman kankealta vaikuttavan käytettävyyden takia tuli pohdittua olisiko toimivampaa kerätä videot avoimelle sivulle, jossa opetus olisi helposti saavutettavissa ilman kirjautumista.

Tänään marraskuun viimeisenä päivänä tuli aloitettua nettisivujen rakentaminen. Vielä ei ole tiedossa millä aikataululla sisällön tuottaminen tulee etenemään, mutta ainakin tavoitteena on rakentaa sisältöä samaan tahtiin kuin opetusvideoita valmistuu.

Vastaa